Inaktiv platsannons

Skådespelare med sångkunskaper till Lisebergs Kaninscen i Göteborg

Om tjänsten

Skådespelare med sångkunskaper till Lisebergs Kaninscen
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Affärsområdet underhållning har ett 20-tal helårsanställda lisebergare som har till uppgift att förvalta och utveckla våra scener och parkunderhållning så att vi överträffar våra gästers förväntningar. Under sommarsäsongen, halloween och Jul på Liseberg ökar vi på med ett 90-tal säsongsanställda.

Beskrivning
Parkunderhållning (Underhållningsavdelningen) på Liseberg söker skådespelare till rollen Måns Tråk under sommarsäsongen 2020. Som Måns Tråk uppträder du tillsammans med Lisebergskaninerna på Kaninscenen samt improviserar ute i Kaninlandet. Måns Tråk är vår skurk i Kaninlandet och vi söker dig som med lagom mycket hysch-hysch och ont uppsåt kan ta plats hos våra kaniner utan att för den delen bli skrämmande. Du gillar att spela fysisk komik, har lätt för att improvisera och tycker att tights, hög hatt och frack är den ultimata klädkombinationen. Egenförfalskad kandidatexamen i Pyramidspel är meriterande.

Arbetsuppgifter
En arbetsdag som skådespelare på Parkunderhållning innefattar, förutom föreställningar, även uppvärmning, förberedelser och återställande varje dag.

Tjänsterna vi erbjuder är säsongstjänster med start i april med repetitioner och avslutas i slutet av september och arbetstiden följer Lisebergsparkens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Kvalifikationer
Då vi både kommer spela manusbundna föreställningar på Kaninscenen och improviserade scener ute i Kaninlandet ser vi att du är bra på att improvisera.
Vi söker dig som uppskattar att spela komik och har sångkunskap. Har du erfarenheter eller utbildning inom fysisk teater är detta meriterande. Då Måns Tråk kan ingå i scener där det är små utrymmen bör du inte lida av klaustrofobi. För att arbeta som skådespelare på Liseberg ser vi att du har utbildning och/eller några års professionell erfarenhet inom området teater/dans/sång samt goda kunskaper inom teaterimprovisation.

För utvalda kandidater kommer vi att ha audition, den kommer att hållas 17 februari på Liseberg.

Vill du veta mer om våra karaktärer eller föreställningar är du välkommen att kontakta vår Producent Anders Östberg, 031-733 03 37 eller om du har du övriga frågor angående dina anställningsförhållanden så kontaktar du ansvarig Områdeschef Tomas Trollregn, 031-733 04 75.

Observera att sista ansökningsdag är den 9 februari.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej