Inaktiv platsannons

Kurator sökes till skola i Nacka

Prime Professional är ett framgångsrikt bemannings-och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration Socialt arbete och Reception i hela Sverige.

Om tjänsten


Kurator sökes till skola i Nacka


Prime Professional söker en skolkurator till vår kund Nacka kommun. Tjänsten ska tillsättas omgående och sträcker sig fram till 2020-04-01 med chans till förlängning eller överrekrytering. Du kommer att vara anställd som konsult på Prime Professional och arbeta i två F-6 skolor i Saltsjö-Boo, Nacka kommun.

Barn- och elevhälsan i Nacka kommun är en central enhet inom Nackas kommunala skolor. Vår roll är att i samarbete med övrig personal inom förskola, grundskola och gymnasium främja elevernas lärande, utveckling och hälsa. Utgångspunkt är förskolans/skolans ansvar att skapa en god lärandemiljö för alla barn och elever. Barn- och elevhälsan består av skolläkare, skolsköterskor, kuratorer, psykologer, tal- och specialpedagoger, logopeder, språkpedagoger samt en hälso- och motorikpedagog. Våra unika kompetenser kompletterar pedagogernas kunskaper.
Barn och elevhälsan är en central elevhälsa där personalen verkar ute på skolorna och hela gruppen träffas regelbundet. Även de olika personalkategorierna ses regelbundet för kompetensutveckling samt utbyte av erfarenheter. Kuratorerna har även handledning i grupp.


Arbetsuppgifter
Du skall arbeta i skolans elevhälsoteam med främjande, förebyggande och stödjande insatser, individuellt och i grupp, samt vara tillgänglig för konsultation för skolans personal , elever och föräldrar. I arbetet ingår en viss grad av administrativt arbete.

Vem är du?
Du ska vara utbildad socionom och ha erfarenhet av arbete med barn/ungdomar i grundskola. Vi förutsätter att du är lyhörd, flexibel, initiativrik och tycker om att arbeta i team och i samverkan med skolans personal. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänstgöringsgrad. Heltid.


Företagsbeskrivning
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom administrativa tjänster i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig.

Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning , HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nacka | HR / Management | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb)