Inaktiv platsannons

Tekniker inom el och automation i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Tekniker

Gillar du teknik och vill jobba serviceinriktat inom ett brett teknikområde – då kan detta vara din nästa utmaning. Vi söker nu tekniker inom el och automation till SCA Underhåll som ansvarar för underhållsarbeten vid tre av SCAs industrier. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas, både inom din yrkeskompetens men också som person. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I den här rollen jobbar du främst med planerade underhållsinsatser inom ett brett teknikområde när det gäller el, instrumentering och-/ eller automation. Arbetet sker i nära samverkan med driftorganisationen samt med övriga underhållsorganisationen.

SCA Underhåll är en underhållsverksamhet med fokus på att leverera högsta driftsäkerhet för SCAs verksamheter. Våra största interna kunder är Ortviken pappersbruk, Östrands massafabrik och Tunadals sågverk. Vi leder investeringsprojekt för SCAs framtid och är en flexibel organisation som bidrar med hög kompetens och service för SCAs enheter. Eftersom vi jobbar mot flera industrier kommer din arbetsdag att bli varierad och händelserik.

I befattningen kan beredskap och skiftgång förekomma.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en gymnasieutbildning med inriktning mot el, instrumentering och-/ eller automation, alternativt har motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du arbetar självständigt och även har förmågan att stötta andra mindre erfarna inom yrkesområdet.

Som person tror vi att du är driven, serviceinriktad och nyfiken på att lära nytt. Det är också viktigt att du är förtroendeingivande och är bra på att samarbeta. Eftersom du kommer ha kontakt med både externa och interna parter vill vi också att du ska kunna kommunicera i såväl tal som skrift.

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet där vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett säkert arbete i en hållbar miljö. Här ges du möjligheten att växa med skogens kraft tillsammans med oss.
På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)