Inaktiv platsannons

Sommarjobb - Region Special i Malmö

Om tjänsten


Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Vi är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport samt losshållning. Vår verksamhet kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.  


Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling.


Vill du sommarjobba på ett av världens främsta byggföretag? Då har du kommit helt rätt. 


Hos oss har du möjlighet att få ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Ta chansen att rivstarta din utveckling inom Skanska redan under din studietid. 


Vi erbjuder sommarjobb inom två specialistområden Grundläggning samt Schakt och Transport. Inom Grundläggning är fokus på komplexa projekt såsom grundläggning av Slussen samt nya Varbergstunneln. En förutsättning för att bli duktig på grundläggning är att du gillar geoteknik och problemlösning. 


Inom Schakt och Transport arbetar vi med uthyrning av entreprenadmaskiner och vi har egna specialister inom mät och maskinstyrning. Vi har även egna specialister på logistiklösningar kring anläggningstransporter. 


Som sommarjobbare hos oss kommer du att vara en del av produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet. 

Vi är verksamma i en stor geografi och lämpliga placeringsorter är: 

  • Malmö
  • Växjö 
  • Stockholm
  • Göteborg 

Vänligen ange vilken ort du är intresserad av i din ansökan.


Du är en lagspelare som älskar utmaningar 


Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola, universitet eller yrkesförberedande skola. Ditt sommarjobb ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och samtidigt få nyttiga erfarenheter inför det stundande arbetslivet. 


Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du har ett tydligt eget driv och en tydlig vilja att utvecklas samt en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i team.


Att tänka på när du ansöker 


Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Uppge även vilken ort du söker till samt eventuella önskemål kring tidsperiod. 


Sista ansökningsdag 2020-02-21. Vi påbörjar inte urvalet innan dess. 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR-administratör Jennifer Forsman 010 449 24 35.


Vi ser fram emot din ansökan!

Additional Information
Statements

Publicerad den

09-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)