Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare i Svenstavik

Dollarstore är en svensk butikskedja. DollarStore är till för alla som älskar att shoppa kända och nya märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe!

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare

Tjänstgöringsort: Svenstavik


Om rollen

I rollen som butiksmedarbetare ingår butiksarbete, försäljning och kundservice i världsklass. I arbetsuppgifterna ingår uppackning, exponering, påfyllning av produkter samt att se till att våra kunder har den bästa möjliga upplevelsen i våra butiker. I samråd med butikschef blir du tilldelad avdelningsansvar. På så sätt äger du driften av din egen avdelning och ansvarar för att den presterar på bästa möjliga sätt – varje dag. Det innefattar bland annat att beställa upp produkter så att avdelningen alltid är välfylld och inbjudande. I kassan tar du hand om våra kunder som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. Det är till fördel om du har kassavana och tidigare erfarenhet av försäljning och service.

Därför ska du välja DollarStore

DollarStore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På DollarStore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. DollarStore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt – att skapa en bättre vardag för våra kunder.

DollarStores DNA

1.     Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser.

2.     Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.

3.    Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business – helt enkelt.

4.    Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Anställningsgrad: 75%

Plats:  Lillhallen 431, 840 40 Svenstavik

Lön: Enligt handels kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut. Välkommen med din ansökan.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Svenstavik
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Svenstavik | Detaljhandel | Deltidsjobb