Inaktiv platsannons

Butikssäljare till Chilli i Västerås

Om tjänsten

Brinner du för service och sälj? Då kanske Chilli är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu två Butikssäljare till vårt team i Västerås! Den ena tjänsten är ett vikariat på 60% och den andra är för arbete varannan helg. 

Om tjänsten

Som säljare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom aktiv försäljning till kunder i butiken. Du ansvarar för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och att denna upplevs som välordnad och attraktiv.

Arbetsuppgifterna varierar från aktiv försäljning mot kund i butiken till att besvara samtal och mail, kvittering av varuleveranser, packa upp/montera/prismärka produkter, skyltning/varuexponering, inventering, kassaarbete samt städning.

För att passa och trivas i rollen krävs det att du är:

  • Tävlingsinriktad - du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat och tävlingar. Du är driven, prestigelös och tar initiativ.  
  • Kundinriktad - du brinner för service och är genuint intresserad av försäljning och kundmötet.
  • En teamplayer – du ser styrkan i att samarbeta med dina kollegor och arbeta mot gemensamma mål.

Vidare har du:

  • Slutförd gymnasieutbildning
  • Fyllt 18 år
  • Det ses som meriterande om du har 1-2 års erfarenhet som säljare.

Övrigt

Vi söker två butikssäljare, den ena tjänsten är ett vikariat tom 31 augusti 2020 på 60% för arbete helg och vardag. Den andra tjänsten är tillsvidare på 10% för arbete varannan helg och en vardagskväll i veckan. Du anger i din ansökan vilken/vilka tjänster du söker. Rekryteringsarbetet sker löpande. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta butikschefen via  elller 072 181 1452. 

Om företaget

Chilli är en del av Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även 20 fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Detaljhandel | Deltidsjobb