Inaktiv platsannons

Snickare/träarbetare i Varberg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Snickare/träarbetare

Sökes till Halland

Peab Byggservice växer och vi behöver nu utöka vår hantverkarstyrka i både Varberg och Halmstad! Hos oss får du en trygg anställning och mycket eget ansvar.

Om jobbet

Att arbeta inom Peab Byggservice innebär ett varierat arbete då vi utför många olika typer av projekt. Vi jobbar bland annat med:

  • Om- och tillbyggnader
  • Reparationsarbeten
  • Kontorsanpassningar
  • Försäkringsskador
  • Köksmontering

Detta innebär också en hel del kundkontakt och vi arbetar med såväl företag som privatpersoner. Vi ser att du är en ansvarstagande och flexibel person med en social förmåga. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där man stundvis arbetar själv men stundvis också tillsammans med andra, varför vi ställer krav på att du är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga. Peab Byggservice strävar efter att ha nöjdast kunder i branschen och vill att våra medarbetare alltid strävar efter att göra det lilla extra!

Din profil

Då arbetet är varierat ser vi att du som söker tidigare har arbetat med byggservicearbeten. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande och för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med oss är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och har ett serviceinriktat arbetssätt.

Det är ett krav för tjänsten att du:

  • har B-körkort
  • erfarenhet som snickare (samt yrkesbevis)
  • talar flytande svenska.

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning. Peab Byggservice erbjuder sina medarbetare en trygg anställning med bra utvecklingsmöjligheter samt personal- och friskvårdsbidrag på upp till 5000 kr/år.

Vill du arbeta i ett jordnära företag som brinner för byggservice? Välkommen att skicka in din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida peabbyggservice.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-22

Publicerad den

02-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Varberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Varberg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)