Inaktiv platsannons

Relationsskapande arbetsledare i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Relationsskapande arbetsledare

Sökes till Malmö

Swerock är en av Sveriges största betongleverantörer. Med stort kunnande, personligt engagemang och hållbarhet i fokus driver vi utvecklingen och gör byggandet lite enklare. Här finns plats för dina idéer och utrymme att växa.

Är du relationsskapande, drivs av att jobba med människors utveckling och att bygga teamkänsla? Då kan rollen som arbetsledare vara helt rätt utmaning för dig!

Vi är ett team på ca 25 processtekniker, pumpmaskinister och bilförare som tillsammans levererar betong till våra kunder i Malmö med omnejd. Dit söker vi nu vår nästa arbetsledare.  

Om tjänsten

Rollen som arbetsledare innebär att du har ett övergripande ansvar för produktionen och är ett viktigt stöd i den dagliga planeringen på arbetsplatsen. Du säkerställer att den dagliga driften flyter på genom att aktivt leda och fördela arbetet. Genom att vara en naturlig länk mellan transportledningen, bilförare och processtekniker skapar du förutsättningar för att optimera produktionen och våra resurser.

Du har många kontaktytor och har tät dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer, kunder och medarbetare.

Vid behov stöttar du även upp processtyrningen samt planering av inleveranser och betongbilar. Du är även behjälplig vid underhåll och lättare reparationer av betongfabriken.

Du har ett prestigelöst ledarskap där du genom engagemang och inkludering, skapar en samsyn och bidrar till att alla inom teamet samarbetar för att nå våra gemensamma mål.

I rollen som arbetsledare får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, personlig och har entreprenörsanda! 

Vem är du?

Vi söker dig som har lätt för att skapa goda relationer med människor, skapa förtroende för dig i din roll samt ha en förmåga att lyssna till kunders behov. Du är självgående, har lätt för att se lösningar och är mån om att leverera god service.

För att lyckas i rollen har du en förmåga att kombinera ledarskap, handlingskraft och förändringsvilja.

Vi tror att du har en bakgrund inom en tidigare arbetsledande befattning. Har du erfarenhet av betong är detta meriterande, men det viktigaste är att du trivs i ledarrollen och vill växa tillsammans med oss!

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-01

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)