Inaktiv platsannons

Redovisningshandläggare - Martin & Servera söker en ekonom till Norrköping Norrköping

Om tjänsten

Just nu söker vi en driven redovisningshandläggare till Martin & Serveras koncernövergripande ekonomicenter i Norrköping.

Vad kommer du att göra?
Som ekonom inom redovisningen arbetar du med tyngdpunkten inom kundbonus och marknadsbidrag, redovisning mot kundreskontra eller redovisning mot leverantörsreskontra. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på inriktning och kompetens hos den person som söker arbetet. Några dagliga arbetsuppgifter kan vara avstämningar och utbetalningar av kundbonus, lageravstämning, anläggningar, redovisning inom lön, skatt och moms och bankavstämning. I månadsbokslutet deltar du aktivt med avstämningar inför rapportering.

Det här söker vi hos dig
Du har examen inom ekonomi/redovisning och det är bra om du arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av projektarbete, systemtester och ekonomisystem är det meriterande. Goda kunskaper i Excel krävs även för arbetet.

För oss är det viktigt att du ser det som behövs göras och tar tag i det men också drivs av att arbeta och leverera utifrån en tidsplan. Då vi arbetar med att skapa mervärde och service, både externt och internt, är det viktigt att du är serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med andra.

Är du intresserad av ett arbete med variation och utvecklingsmöjligheter finns det goda utsikter för dig att skapa det hos oss.

Din arbetsplats
Din arbetsplats kommer att vara på Ekonomicenter i Norrköping där vi är ca 25 medarbetare på avdelningen. Gemensamt för oss är att vi är målmedvetna, ambitiösa och uthålliga problemlösare. Vi delar företagets syn på att det är via ihållande engagemang och mod att förändra som vi kan fortsätta att leda en hållbar och framgångsrik utveckling där mat och dryck serveras. Är du också en människa full av potential så finns vi där för dig. I allt övrigt hoppas vi att det är dina olikheter som kommer att berika oss till att bli än mer av det vi ännu inte är. 

Urvalsprocessen 
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.  

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess . 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Tillträde: Snarast möjligt
Kontakt:

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)