Inaktiv platsannons

Praktik Musikguiden P3 i Stockholm

Om tjänsten

Vill du göra praktik på Musikguiden i P3 för den kunskapstörstande och musikintresserade publiken?

Brinner du för musik som andra inte har upptäckt än? Har du koll på nya artister, nya släpp och artisters bakgrund och musikbana? Är du en person som tycker att musikjournalistik är viktigt och vill ta reda på ännu mer om vad som händer i musikvärlden. Då kanske du är vår nya praktikant på Musikguiden i P3 med placering i Stockholm. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Vårt uppdrag

För oss på P3 är musiken bland det viktigaste. Vi lovar inte bara lyssnarna ny musik, utan vi fördjupar oss i allt runtomkring. Nu har du chansen att tillsammans med oss skapa bred musikjournalistik. Vi erbjuder en spännande praktik där du är med och skapar morgondagens musiknyheter. 

På P3 drivs vi av nyfikenhet, mod och rättvisa. Som kanal utmanar vi andra med vårt programinnehåll och är en förebild hur man engagerar lyssnare som vill lära sig saker men samtidigt förväntar sig att bli underhållen. 

Musikguiden i P3 är kanalens musikjournalistiska redaktion, som guidar, bevakar och granskar dagens musik och trender. Som praktikant på Musikguiden i P3 kommer du att få vara med och skapa innehåll på alla plattformar. Du kommer att ha en handledare som lägger upp en plan för praktiken tillsammans med dig, guidar dig igenom den och såklart återkopplar dig på det du gör

Vem är du?

Du är den man hör av sig till när man vill veta de senaste musiknyheterna eller få bra musiktips. Du lyssnar mycket på musik och gillar att gå på livekonserter och festivaler. Du håller koll på de senaste nyheterna i musikvärlden genom sociala medier och streamingtjänster. Du gillar att jobba i team och du föredrar när det händer mycket i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter.

Ansökan

Skriv ett personligt brev och skicka in tillsammans med ditt CV.  Ange under vilken period du har praktik och ser fram emot din ansökan.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Internship