Inaktiv platsannons

Praktikant / Intern - Sociala Medier i Sweden

ihopa är en ny tjänst som gör det enklare att ägodela (t ex äga saker ihop)! Vi hjälper konsumenter till detta smartare konsumtionssätt och vi hjälper retailers och tillverkare att ställa om till nya sätt att sälja till grupper. Vi har byggt upp en bra närvaro på sociala medier och snart är det säsong igen för våra fokusområden vilket är båtar, trädgårdsmaskiner och utrustning för utomhushobbys. Som praktikant får du möjligheten att lära dig av oss och bidra till att vi når ut i bruset!

Om tjänsten

Du har stor möjlighet att påverka din roll i detta. Vi har idag en bred närvaro på sociala medier med instagram, facebook och blogg. Utöver ihopa så kör vi ett annat varumärke där vi experimenterar kring försäljning till grupper.

Nu till våren kommer vi att satsa hårdare och kommer att söka samarbeten t ex med influencers men också "boosta" inlägg och lite andra tricks. Och vi kombinerar detta med ren reklam på olika sociala medier, inklusive youtube.

Vi har stor marknadsföringskompetens i teamet och kommer självklart att stötta dig i det du tar dig för. Vi har tidigare testat lite olika tonalitet och olika budskap och vet ganska bra hur väl vår målgrupp reagerar på olika budskap, såsom att det är bra för klimatet vs bra för plånboken vs att det är socialt osv.

Det här är några av de områden där vi gärna ser att du hjälper till:

  • Göra inlägg på sociala medier

  • Producera content (t ex bilder)

  • Kommunicera med följare som kommenterar

  • Engagera oss i andra diskussioner på andra kanaler osv

  • Bidra i framtagande av mer ambitiöst content såsom video

Det är ingen fara om du inte är självgående i contentproduktion. Vi kan lära dig det mesta. Däremot hoppas vi att du har en fallenhet för att skriva engagerande text som passar för en innovativ tjänst som ihopa. Men självklart hjälper vi dig att hitta rätt tonalitet om du är osäker.

Sen är vi öppna för förslag! Vi vill förstås nå ut ur bruset och nå våra målgrupper. Det finns många trick för det, såsom att använda blocket-annonser eller att engagera sig i forum osv. Vi kommer att jobba tillsammans med detta för att hitta bästa vägarna fram!

Sist men inte minst - vi drivs av stor passion kring detta. Det är ett väldigt tacksamt tema detta med gruppkonsumtion och tjänsten ligger i tiden. Vi har stora ambitioner att förändra konsumtionsbeteenden och hoppas att du motiveras av den roliga och viktiga utmaningen!


Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Internship
Typ av jobb
Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Online marketing | Internship | Universitet/Högskolestudier