Inaktiv platsannons

Timvikarier till kundtjänst hos Kvartersmenyn i Stockholm

Är du en positiv och driven person som vill jobba extra på sidan av studierna? Då är denna tjänst perfekt för dig!

Arbetsbeskrivning:

OM FÖRETAGET
Kvartersmenyn är en av Sveriges största och mest använda restaurangguide. På vår hemsida kan man enkelt hitta närliggande restauranger och deras lunchmenyer. Vi har även en app som fungerar på samma sätt som hemsidan. Utöver att restauranger kan publicera sin meny på vår hemsida och app har vi även tjänster som bordsbokning, publicering av säsongsmenyer som Julbord, restauranger som erbjuder catering, restauranger för konferens och fest och mycket mer. Vi hjälper helt enkelt restauranger att vara synliga online.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta på vår kundtjänst som hanterar menyskrivning, textredigering, publicering, granskning, mail, telefonväxel, fakturahantering och mycket mer. Du kommer i första hand att hjälpa till med menyskrivning och ta emot inkommande samtal och mail. För att erbjuda våra kunder god service kommer du att få lära dig så mycket som möjligt om Kvartersmenyn och dess tjänster. Den fasta tiden är måndag förmiddag och fredag eftermiddag. Dessutom vikarie vid semestrar och eventuella sjukskrivningar.

VEM SÖKER VI?
Vi söker en person som har lätt att lära sig, är bra på att stava, skriva snabbt och är flexibel. Vi ser helst att du kan arbeta varje måndag förmiddag och fredag eftermiddag men vi kan självfallet vara flexibla om något skulle komma upp (tentamen, inlämning eller dylikt). Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, men bör vara relativt teknisk, datakunnig och lättlärd då arbetet innefattar väldigt mycket eget arbete via dator. En merit är om du har erfarenhet inom restaurang eller livsmedelsindustrin, då arbetet kretsar kring mat och restaurangbranschen. Det är även meriterande om du har telefonvana då en viss del av arbetet sker via telefon.

Vad vi erbjuder:

  • Flexibelt arbete
  • Bra extrajobb
  • Centralt i stockholm

Vad vi ber om:

  • Ingen utbildning krävs
  • Datakunskap
  • telefonvan
  • Bra på att stava och skriva snabbt

Ansök

Verkar detta intressant?
Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

05-03-2020

Extra information

INFO
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Södermalm
Lön: Timlön efter överenskommelse.

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola, Gymnasium
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
5 - 10
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
menyskrivning, textredigering, publicering, granskning, mail, telefonväxel, fakturahantering och mycket mer.
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Svenska

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis