Inaktiv platsannons

Försäljningschef i Sweden

Försäljningschef sökes! Detta är ett tillfälle utöver det vanliga, vi är ett företag som gör skillnad! Här får du även möjligheten att bli delägare i företaget. Varje dag får du en chans till att bidra till en mer hållbar och historie-bevarande värld. Om du har en stark vilja att bidra till vara med från början på vår resa och tillsammans med oss nå kommande framgångar, då är rollen som Försäljningschef hos oss något för dig!

Om tjänsten

OM OSS

Sedan urminnes tider har människor använt sig av det talade ordet för att berätta historiersom förts vidare från generation till generation. Föräldrar har berättat historier för sina barn, mor- och farföräldrar har visualiserat sina äventyr med hjälp av ord. De senaste århundradena har det talade ordet ersatts av berättande genom bilder och videos. Det är såklart fantastiskt men tänk om man kunde kombinera bild med ljud och låta människan bakom faktiskt tala genom bilden? Det är precis vad vi på Spoken Pictures har gjort!

Hos oss kan kunderna skapa ett digitalt fotoalbum där de ger en röst till varje bild. Det går att ladda upp ljudfiler, tala in direkt i albumet eller skriva korta förklarande texter. Albumen blir unika, personliga och känsloladdade. Vi vill hjälpa våra kunder att fortsätta dela sina berättelser med generationer framåt.

OM ROLLEN

Som Försäljningschef hos oss på Spoken Pictures blir du en viktig del i vårt engagerade team där du rapporterar direkt till VD. Du ansvarar för den svenska marknaden där du själv planerar och strukturerar din tid. Dina kunder finns på både Btc samt BtB marknaden.

OM DIG

Vi tror att du är en person som älskar att sälja och förstår att affärer görs ute hos kunden. För att vara lyckosam i denna roll behöver du vara duktig på att skapa nya affärsmöjlighet och starka relationer.


Övriga krav:

-Antingen så är du helt ny examinerad från relevant (sälj)utbildning eller har ett antal års erfarenhet av försäljning med inriktning mot digital media eller närliggande områden. Det är personligheten och passionen som är viktigast för oss.

-Du är förtroendeingivande och kan ”öppna dörrar”.

-God kommunikatör.

-Har intresse för det digitala samhället.

-Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Har du det som krävs för att lyckas hos oss ser vi gärna din ansökan snarast! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Provisionsbaserad lön (utgår från prestation) och möjlighet till att bli delägare i företaget!

Publicerad den

07-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis