Inaktiv platsannons

Butikschef Coop Nyhammar i Nyhammar Nyhammar

Om tjänsten

Är det kanske just Du som blir vår nya butikschef?

Coop Nyhammar är en liten trevlig butik som är enda butiken på orten. Tillsammans med dina medarbetare ska du göra butiken till den naturliga träffpunkten på orten, en plats där alla trivs.

Då du blir ”handlaren på byn” krävs det hög service och att du aktivt deltar i allt förekommande butiksarbete, samt vara uppdaterad vad som händer på orten gällande olika aktiviteter. Butiken är paketombud för bl a Post Nord.

Som butikschef har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Vi ser att du har erfarenhet och utbildning från detaljhandeln så att du vet vad som krävs för att skapa en effektiv verksamhet och att sälja med lönsamhet. Ett plus om du tidigare har arbetat inom Coop och är insatt i våra rutiner och system.

Din roll kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Coop Mitt erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde efter ök. Rekrytering sker löpande.

Publicerad den

05-03-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyhammar Nyhammar
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis