Inaktiv platsannons

Plant Manager Strängnäs Lantmännen Cerealia Sverige

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Sista ansökningsdag: 2020-03-18
Plats: Strängnäs

Om Lantmännen & Cerealia
Cerealia gör nu en extremt spännande utvecklingsresa och vi söker en engagerad och driven Plant Manager som vill vara med att driva produktionen inom Cerealia Sverige med ansvar för en av våra två mjölfabriker i Sverige. Du har driftansvar för en anläggning med 30-talet personer samt leder en ledningsgrupp med representanter från produktion, teknik, process och kvalitet. Strängnäs levererar mjöl packat till konsument samt i bulk till bageri och annan industri och driften pågår dygnet runt. Vidare är du del i den Svenska Produktionsledningen för samtliga fabriker inom Cerealia Sverige.  

Som Plant Manager ansvarar du för din enhets strategi och planer samt resultat i linje med företagets vision, strategi och mål. På Lantmännen Cerealia lägger vi stor tonvikt på arbete med arbetsmiljö, kvalitet och leverans genom att ständigt förbättra och effektivisera dessa. Vidare jobbar vi fokuserat på att förbättra oss inom vårt sätt att arbeta med våra processer, eller Way of Working som vi säger.


Vi söker dig som:

  • Vill leda och utveckla dig själv och produktionen inom Lantmännen Cerealia
  • Har personliga egenskaper som stödjer dig i att agera förebild och leda genom processer på ett sätt som gör att vi bygger upp en stark grund att stå på som företag
  • Ser engagemang hos samtliga anställda som nyckeln till framgång
  • Har en total förståelse för värdekedjan inom livsmedelsproduktion och har en styrka att skapa starka team men också koppa ihop teamets leverans till andra funktioner och till Cerealias övergripande mål
  • Sätter arbetsmiljöfrågor högst på agendan
  • Vet hur kvalitet i produkt och processer ständigt kan förbättras

 
Vi ser gärna att du har:

  • En akademiskexamen motsvarande civilingenjör
  • Erfarenhet att leda ledare (1a linjens chefer) sedan ett par år tillbaka  
  • Erfarenhet från livsmedelsindustri eller annan liknande verksamhet är meriterande
  • Behärskar svenska språket så väl som det engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet från att ha arbetat med andra och dig själv i förändring
  • du har en styrka i att skapa ett starkt team men också i att koppla ihop teamets leverans till andra funktioner och till Cerealias övergripande mål.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vet att du som söker älskar det dagliga arbetet med produktion som ständigt behöver förbättras. Du har högt driv och får saker att hända genom din nyfikenhet, lösningsfokus och målmedvetenhet. Du är lyhörd, bra på att bygga relationer och förtroende samtidigt som du har mod att utmana och tänka nytt. Du är en god kommunikatör och följer upp resultatet av det vi gör. Vidare har du en förmåga att arbeta strukturerat och vi tror att du är van att själv fatta beslut och prioritera under högt tempo.

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag som producerar hållbart, ständigt vill utvecklas och ger tillbaka till våra bönder!

Vad kan vi erbjuda dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag.

Förutom förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och kollektivavtal, kommer du att få vara en del av en organisation med goda och hållbara värderingar.

Såhär ansöker du
Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag, men senast 18 mars 2020. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Strängnäs
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Strängnäs | Lantbruk | Deltidsjobb