Inaktiv platsannons

Chaufför till Martin & Servera i Malmö (sommarjobb) Malmö

Om tjänsten

Martin & Servera-koncernen består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. Martin & Servera Logistik är navet för merparten av produkttransporterna inom koncernen. Från fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag mer än 6 000 leveranser till våra kunder runt om i landet. Vi drivs av en vision om hållbara transporter med omtanke om människor, djur och miljö.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder, tillsammans med ett härligt gäng glada kollegor.

Vad kommer du att göra?
Som chaufför tar du ansvar för effektiv och professionell distribution av varor till våra kunder i Malmö med omnejd. Arbetet innefattar lastning av varor, lossning hos kund samt återtagande av bland annat rullpallar och frysskåp. Det förekommer även ett visst rangeringsarbete.

Vad söker vi hos dig?
Du träffar våra kunder dagligen och det ställer höga krav på trevligt bemötande, servicevilja, engagemang och en väl utvecklad samarbetsförmåga.

  • Du har körkort med C-behörighet.
  • Du har giltigt yrkeskompetensbevis
  • Du har digitalt förarkort

 Har du erfarenhet av att distribuera livsmedel och dessutom en god lokalkännedom ser vi det som meriterande.

Din arbetsplats
På rangeringen i Malmö är vi ca 25 kollegor och här blir du en del av ett flitigt gäng med humor, värme och god stämning. Vi hjälper varandra och ser till att humöret är på topp även när saker inte går precis som man tänkt sig.

För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att våra policys efterlevs utför vi därför slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

Urvalsprocessen
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Anställningsform: Sommarjobb
Sysselsättningsgrad: Heltid, 40h/vecka
Arbetstider: Måndag-Fredag 05:00-13:45
Tillträde: vecka 22
Antal lediga befattningar: 2
Bolag: Martin & Servera Logistik AB
Adress: Blidögatan 27, 211 24 Malmö
Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Jimmi Lindoff, Transportledare: 072-71 72 283, för frågor om urvalsprocessen kontakta Sofie Nielsen, HR-partner: 035-146684
Sista ansökningsdag: 2020-03-08

Varmt välkommen med din ansökan!

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist.  Vi är sammanlagt är vi över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet. Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött. 

 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)