Inaktiv platsannons

Skandinaviska Byggelement söker en Produktionsledare i Katrineholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Skandinaviska Byggelement söker en Produktionsledare

Sökes till Katrineholm

Skandinaviska Byggelement tillverkar prefabricierade lösningar för bostäder, kontor, industri och affärsloklaer. Företaget ingår i Peabkoncernen och är en del av Byggsystem Prefab som består av ytterligare två företag; Lättklinkerbetong AB samt AB Smidmek. Byggsystem Prefab har totalt 350 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor.

 

Nu söker vi en Produktionsledare till fabriken i Katrineholm!

Din roll

Som produktionsledare för ett av våra arbetslag i fabriken kommer du att jobba med att planera, leda och fördela det dagliga arbetet. Du ska även säkerställa att rätt resurser finns på plats.

För att kunna bidra och medverka till fabrikens utveckling och resultat kommer du att jobba tätt ihop med dina teamledare och även ha nära samarbete med övriga produktionsledare och stödfunktioner. Rollen innebär personalansvar för ca 20 medarbetare där du förväntas, med stöd från fabriksledning och HR-avdelning, att aktivt jobba med personalrelaterade frågor.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a:

  • Kontrollera så att kvalitén överensstämmer med fastställda krav och vidtar åtgärder vid behov.
  • Medverka vid utvecklings- och förbättringsprojekt inom ansvarsområde. 
  • Delta i produktions- och kvalitetsmöten.
  • Genomföra personal- och informationsmöten även mål- och utvecklingssamtal.

 

Du som person

För att lyckas i denna roll är du en person som har mycket goda ledaregenskaper och har en förmåga att skapa teamkänsla. Du vill bidra till en attraktiv och givande arbetsplats för medarbetarna och leder dem till att nå sina egna men även företagets mål.

Då du kommer jobba tätt ihop med ditt egna team men även med andra stödfunktioner i organisationen så har du en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har en tydlig och rak kommunikation.

I ditt arbetssätt är du strukturerad, lösningsorienterad och tycker om ordning och reda.

Din bakgrund innefattar tidigare arbetsledande roller eller motsvarande. Meriterande är om du sen innan har kunskap om prefabricerade betongelement eller annan tillverkandeindustri.

Du behärskar god svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

 

Tjänsten är heltid, 2-skift. Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-14

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Katrineholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Katrineholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis