Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Stockholm

Om tjänsten

Om jobbet

Östermalm/ Norra Djurgårdsstaden ingår i Stockholm Öst som består av enheterna Lidingö/Danderyd, Sickla, Nacka och Gustavsberg. Totalt är vi ca 80 medarbetare. Nu söker vi en person som i första hand ska jobba på vårt kontor på Östermalm.

Som Kundrådgivare är du del av ett team som ansvarar för att möta alla privat – och företagskunder som besöker kontoret. Du arbetar med kundens hela ekonomi för en hållbar framtid och du jobbar självständigt med försäljning av hela vårt produktutbud. Du har även en viktig roll i att guida kunderna i våra digitala miljöer.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i service till våra kunder och alltid försöker överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Swedsec- och bolånelicens är ett krav.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare Kontor
  • Kundrådgivare Kundcenter
  • Kundstöd

Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med mig och mitt team? - Daniel Klaff

Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang och ett driv att alltid se till att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Det är viktigt för oss att må bra och ha kul på jobbet så att vi kan fortsätta leverera bästa servicen till våra kunder. Som en del i vårt team kommer du att få utveckla och utvecklas.

Jag som chef lägger stor vikt på dig som individ men även på teamet. För att lyckas i denna roll ska du tycka om blandade arbetsuppgifter och gilla ett högt tempo. Du ska även brinna för behovsanpassad försäljning.
 

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

 

 

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis