Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Norrköping

Om tjänsten

Om jobbet

Kontorsområdet Starka Kontoret Norrköping består av kontoren i Norrköping, Söderköping och Finspång. Inom kontorsområdet arbetar idag 48 medarbetare med en kundbas på 40 000 kunder, varav 30 000 privat- och 10 000 företagskunder med en total affärsvolym på 40 Mdr.

Som Kundrådgivare Privat på det starka kontoret Norrköping är du en del av vårt team på 28 kundrådgivare som tillsammans arbetar med privataffären på våra kontor i Norrköping, Söderköping och Finspång. Som kundrådgivare genomför du de affärer kunden har behov av att få hjälp med, men slussar eller guidar också kunden till en annan roll/specialist om det behövs. Du arbetar med kundens hela ekonomi för en hållbar framtid och du ger råd inom bolån, sparande, försäkring och pension samt jobbar självständigt med försäljning av hela vårt produktutbud med kundens bästa i fokus.

Tjänsten är en tillsvidare anställning

Vilka kompetenser krävs för att lyckas i rollen
  • Du gillar service och att skapa och bevara långsiktiga relationer
  • Du har vilja och förmåga att utveckla affären med våra kunder
  • Du har stark drivkraft och tycker om att jobba självständigt i ett team
  • Du tycker om att lära dig nya saker och ser förändringar som förbättringar
  • Om du arbetat med liknande arbetsuppgifter och innehar Swedseclicens för investeringsrådgivning är det en merit.
Varför jobba med mig? – Nicklas Fröding

Vi i Norrköping är ett tätt och sammansvetsat team med ett starkt affärsdriv. Vi gillar att göra affärer med kvalité, ha en öppen dialog och stötta varandra samt ge ett stort positiv bidrag till Swedbank som helhet. Vi vill överträffa kundernas förväntningar. Vi tror att vi gör det genom att ha högt i tak på kontoret, skapa positiv energi och ge varandra bra feedback samt stöttning. Är du en öppen och omtänksam person med bra affärsdriv kommer du trivas med vår kontorsanda.
Min drivkraft är att se andra människor utvecklas. Jag är nära och vill ge stöd, men vill också se eget ansvar och initiativförmåga. 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis