Inaktiv platsannons

Försäkringsrådgivare i Göteborg

Om tjänsten

Om jobbet

Liv & Pension Telefon består av specialiserade rådgivare som genomför både enkla och avancerade pensions- och trygghetsrådgivningar med Swedbanks företagskunder. Vi brinner för att skapa kundvärde och göra affärer.

Som Försäkringsrådgivare Telefon är du specialist på lösningar inom pensions- och försäkringsområdet för företagare. Vi har ett nära samarbete med övriga rådgivare inom banken, för att säkerställa en bra helhetslösning för kunderna.

Swedbank satsar på spara- och pensionsområdet och kvalificerad pensionsrådgivning över telefon kommer fortsätta att öka. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring och under det kommande året kommer enheten även att bidra till utveckling av ny digital funktionalitet för våra kunder. Vi har en fortsatt spännande och rolig resa framför oss och hoppas att du vill vara del av den!

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av behovsanpassad försäljning inom tjänstepensionsområdet. Du ska också ha dokumenterat goda säljresultat samt ha arbetat i en liknande yrkesroll under ett antal år. Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och brinner för att skapa den bästa lösningen för kunden. Att du har en positiv attityd, är proaktiv och har lätt för att arbeta i grupp är en självklarhet.
Rollen innebär naturligtvis att du arbetar med kunderna i enlighet med bankens värderingar - öppen, enkel och omtänksam.

Du är Swedseclicensierad och har IFU-diplom eller motsvarande.

Du har tidigare arbetat som
  • Rådgivare inom tjänstepensionsområdet
Möjliga nästa karriärsteg
  • Försäkringsrådgivare Kontor
  • Kundstöd Försäkring
  • Produktspecialist inom pension & försäkring
Varför jobba med mig? – Jenny Pettersson

Du kommer att få jobba i en positiv miljö med hög teamkänsla tillsammans med härliga kollegor. För oss är det viktigt att vara professionella samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet. Vi har vår arbetsplats på Kundcenter i Göteborg och tillhör enheten SIA, Savings Investment & Advice.

För mig som ledare är det viktigt att du kan utvecklas utifrån dina förutsättningar samt att du har förmåga att styra över din egen arbetstid. Resultat och högt engagemang är viktigt för mig och jag är övertygad om att vägen till ett bra resultat börjar med nöjda medarbetare. Hos mig kommer du att utvecklas, du kommer att få och ta ansvar och så kommer du att ha roligt på jobbet.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis