Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör inom Kylteknik/Automation i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vill du vara med på vår spännande resa? 

På Research & Development blir du en nyckelperson som bidrar till nästa generation nyskapande lyxbilar från Volvo. Tillsammans med kollegor över hela världen kommer du och ditt team att utveckla innovativ bilteknik som sätter människan i centrum – allt för att göra livet mindre komplicerat och mer njutbart för våra kunder. Är du intresserad av teknik? Delar du vår passion för människor, miljön och vår starka vilja att skapa en unik körupplevelse? I så fall är Underhåll på Research & Development avdelningen där du kan göra skillnad och utvecklas!

 

Vad erbjuder vi

Tillsammans säkerställer vi tillgänglighet i anläggningar, utrustningar och utvecklingsverktyg inom produktutveckling. Avdelningen består av tre grupper, varav två är operativa och en är strategisk. De operativa ansvarar tillsammans med kund för det förebyggande, avhjälpande och modifierande underhållet på den komplexa utrustningsparken som finns på produktutveckling.

 

Till den strategiska gruppen söker vi nu en underhållsingenjör med inriktning mot kylteknik/automation. Där kommer du, tillsammans med dina kollegor, att driva underhållets tekniska verksamhet och tekniska styrning I syfte att optimera utrustningarnas tillgänglighet och kostnader. Gruppen medverkar i projektens tidiga faser för att bevaka de kritiska underhållsparametrarna. Vi arbetar dagtid med flex.

 

Vad kommer du att utföra

I din roll som Underhållsingenjör kommer du vara delaktig i utrustningsprojektens tidiga faser och när man väljer lösningar är du den som bevakar de kritiska underhållsparametrarna. Du kommer vara en nyckelperson i arbetet med att öka driftsäkerheten och tillgängligheten i våra provningsanläggningar.

 

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att driva utvecklingen av vårt underhåll mot ett effektivt förebyggande och avhjälpande underhåll där stort fokus läggs på att systematiskt jobba med underhållsplaner, anläggningsdokumentation, reservdelsoptimering och förebyggande underhåll.

 

Vill du på ett långsiktigt och ändamålsenligt sätt vara med och utveckla förvaltningen av företagets utrustningspark inom kyla som idag bl.a. innehåller tekniker inom CO2, ammoniak, kaskadmaskiner (lågtemperering). Då erbjuder vi ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare.

 

Du och dina färdigheter

Du älskar att lösa problem och har en god analytisk förmåga. Du ställer höga krav på kvalitet och tillämpar ett strukturerat arbetssätt med ett utpräglat säkerhetstänk. Arbetet är händelsestyrt och ställer stora krav på flexibilitet, så för att du ska trivas i rollen krävs det att du är öppen för förändringar och van att prioritera om.

 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning, erfarenhet och en god förståelse för underhållsarbete inom kylteknik & automation. Du har goda kunskaper i arbetssätt och processer inom underhåll och i din profession har du fått erfarenhet av att arbeta i projekt. Tjänsten kräver B-körkort och det är även meriterande om du har kunskaper i underhållssystemet Maximo.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen, ser vi att du vill arbeta mot uppsatta mål genom egna initiativ och aktiviteter. Personliga egenskaper som vi uppskattar är lyhördhet och förmågan att samarbeta. Du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i svenska och engelska språket i både tal och skrift.

 

Vi lägger stor vikt vid dig som person och vi söker dig som är en positiv, initiativrik, ansvarstagande individ som trivs att arbeta med en god struktur.

 

Ansökan och kontakt

För ytterligare information kring tjänsten. var vänlig kontakta: Renato Poljak, Manager Maintenance Engineering, på tel +46733330941 eller mail .

 

Har du frågor angående rekryteringsprocessen kontaktar du Rekryterare, David Thalin, .

 

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01. Notera att ansökningar via mail inte hanteras.
 

 

Om Volvo Cars

Volvo Cars är ett företag med ett syfte; att föra traditionell bilproduktion in i en uppkopplad, hållbar och smart framtid. Sedan företaget grundades 1927 har vårt varumärke präglats av ett engagemang kring säkerhet, vilket har bidragit till innovation som förenklar livet för våra kunder. Under 2010 beslutade vi oss för att förändra vår verksamhet, vilket resulterade i en helt ny generation av bilar och teknologier, med stabil tillväxt och rekordförsäljning till följd. I dag ökar vi vår globala närvaro i Europa, Kina och USA och nu söker vi nya talanger.

 

Mer än någonsin tidigare utvecklar vi våra kunskaper och färdigheter för att kunna driva förändring inom bilindustrin. Vi letar därför efter innovativa och engagerade människor som vill vara med oss att skapa säkra, hållbara och uppkopplade bilar. Vi tror på människors styrkor och kommer att utmana och stödja dig i att nå din fulla potential. Bli en del av Volvo Cars och följ med på vår resa in i framtiden.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis