Inaktiv platsannons

Counter Manager till YSL på Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 8 mars 2020
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Counter Manager till YSL på Åhléns City Stockholm

Vill du bli en del av ett vinnande team? Älskar du försäljning? Brinner du för att coacha andra? Då är kanske rollen som Counter Manager rätt för dig!

Vi erbjuder dig

I rollen som diskansvarig på YSL hos oss på Åhléns är ditt ansvar att coacha och utveckla våra säljare att bli lite bättre varje dag. Du ansvarar för att varje kund som besöker Åhléns möts av säljare som kan sina produkter och ger ett bemötande i världsklass varje dag. Med din entusiastiska ledarstil coachar, engagerar och inspirerar du medarbetarna. Som Counter Manager är du en viktig förebild och en av nyckelpersonerna för den dagliga operativa driften i varuhuset.

Du samarbetar tillsammans med ditt team, säljare och Visual Merchandiser. Du rapporterar till din avdelningschef.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Till oss tar du med dig:

  • Flerårig erfarenhet av försäljning, gärna inom detaljhandeln
  • Utbildning som makeupartist och hudterapeut
  • Erfarenhet av att leda och coacha andra i försäljning och kundmötet
  • Erfarenhet av att leda medarbetare och utveckla team med goda resultat

För att lyckas i rollen hos oss krävs att du har ett stort intresse för detaljhandeln och brinner för människor, service och försäljning! Du har ett stort sälj- och resultatfokus och är en stjärna på försäljning. Du är van att arbeta i ett högt tempo och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du är initiativtagande, lösningsorienterad och känner dig trygg i en ledande roll. Du har en motiverande ledarstil där du får andra att växa och har lätt för att ge feedback på ett sätt som inspirerar och engagerar andra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (38,25h/v) med inledande provanställning om 6 månader. Arbetstiderna sträcker sig mellan kl. 9-21 och är förlagda på schema över vardagar, kvällar och helger. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Publicerad den

25-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis