Inaktiv platsannons

Säljare till Hemavdelningen på Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet, Beauty Bargain och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 12 mars 2020
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Drivs du av försäljning, service, människor och heminredning? Har du erfarenhet av att arbeta med köksprodukter? Då kanske du är den säljare vi söker till Hemavdelningen på Åhléns City Stockholm.

Säljare på Hemavdelningen

På Hemavdelningen vill vi skapa känslan för våra kunder som visar att det finns ingenting som att komma hem. Hemma finns alla de saker som du själv valt och alla dina minnen från vart du varit. Som säljare är det din uppgift att hjälpa kunden att få den känslan och att ge den bästa kundupplevelsen. Du kommer få möjlighet att arbeta med en mängd olika varumärken och produkter, exempelvis knivar, porslin och andra köksartiklar.

Vi erbjuder dig

Som Säljare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att:

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

Du jobbar i team tillsammans med övriga roller i varuhuset. Du kommer att rapportera till din avdelningschef.

Kvalifikationer

Vi letar efter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel, ansvarstagande och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer. Du är positiv och lösningsorienterad och är prestigelös i ditt sätt att utföra arbetsuppgifter.

Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
  • Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom inredning samt erfarenhet inom försäljning av knivar, porslin och andra köksartiklar
  • Ett stort intresse för heminredning, trender och våra produkter
  • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd

Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 h/v med inledande provanställning om 6 månader. Arbetstiderna kan variera mellan kl. 08.00-21.00 och du jobbar på schema som sträcker sig över vardagar, helger och kvällar. Vi ser gärna att du kan börja hos oss i slutet av mars.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis