Inaktiv platsannons

Sommarpersonal till Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet, Beauty Bargain och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 19 mars 2020
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Drivs du av försäljning, service, människor?

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Åhléns City Stockholm är Sveriges största detaljhandelsvaruhus med olika avdelningar för att kunna ge ett brett utbud till våra kunder. Avdelningarna vi söker sommarpersonal till är Mode dam och herr samt Dam accessoarer, bijouterier och märkesväskor.

Mode dam finner du en blandning av damkläder, damunderkläder, sportkläder och mode för alla tillfällen från varumärken som bland annat Carin Wester och Wera Stockholm.

Mode herr finner du mode och herrkläder, såväl skjortor, t-shirts, linnen och underkläder som jeans och jackor.

Dam accessoarer, bijouterier och märkesväskor finns ett brett sortiment av allt från solglasögon till halsdukar, handskar, vantar, mössor, hattar, väskor och plånböcker.

Som medarbetare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Du kommer bland annat att:

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

Du jobbar i team som både säljare och varuplockare tillsammans med övriga roller i varuhuset. Du kommer att rapportera till Avdelningschef.

Kvalifikationer

Vad söker vi?

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning eller service, gärna inom detaljhandeln
  • Meriterande med erfarenhet från mode och/eller accessoarer
  • Ett stort intresse för herrmode, dammode eller accessoarer, bijouterier och märkesväskor
  • Stort kundfokus

Hur ser tjänsterna ut?

Tjänsterna varierar i omfattning och längd beroende på vilken avdelning du arbetar på. Det är tidsbegränsade anställningar på 20-30 h/v. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger, kvällar och vardagar med varierande arbetstider mellan kl. 7.00-21.00.

Tjänsterna på Mode herr och Mode dam sträcker sig under juni-augusti, främst under juli månad.

Tjänsterna på Dam accessoar, bijouterier och märkesväskor sträcker sig från april-augusti, där det är viktigt att du kan arbeta i april och maj utöver sommarmånaderna.

Din ansökan:

Specificera i din ansökan vilken avdelning du är intresserad av att jobba på. Specificera även vilken/vilka månader i sommar du kan arbeta. Observera att startdatum för avdelningen för accessoarer, bijouterier och märkesväskor är tidigare än övriga avdelningar och vi ser gärna att du söker till den så snart som möjligt.

Hur ser rekryteringsprocessen ut?

Om du går vidare till nästa steg kommer du att få ett mail med inbjudan till en gruppintervju. Vid detta tillfälle kommer intervjuer att hållas och du kommer få mer information om tjänsten och om Åhléns. Detta ger dig chansen att berätta om dig själv och visa att du har vad som krävs för att bli en av våra stjärnsäljare under sommaren.

Skicka in din ansökan snarast, urval kommer att ske löpande.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

24-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis