Inaktiv platsannons

Sommarpersonal till Skönhet på Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 19 mars 2020
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Drivs du av försäljning, service, människor?

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Våra Skönhetsavdelningar Selektiv kosmetik, Doft och Semiselektiv kosmetik har samlat varumärken från världens alla hörn, med all slags ansiktsvård, make-up, kroppsvård, hårvård och dofter.

Selektiv kosmetik finner du bland annat märken som Lancôme, Estée Lauder, Chanel, Dior, Clinique, YSL, Kiehls och Biotherm.

Doft får du utöver dofter även få arbeta med doftljus, deodoranter, bodylotions, showercreme för märken som bland annat Hugo Boss och Hermés.

Semiselektiv kosmetik finner du bland annat märken som Urban Decay, Maybelline, Make Up Store, NYX Professional Makeup, Toni & Guy, Garnier, L’Oréal Paris, Rituals och Biotherm. Du finner också våra egna märken, bland annat Berså, Oliv och Aroma.

Inför sommaren söker vi personal med ett brinnande intresse för skönhet till samtliga avdelningar inom skönhet. Specificera gärna i din ansökan vilken av avdelningarna du är mest intresserad av att arbeta inom.

Som medarbetare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Du kommer bland annat att:

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

Du jobbar i team som både säljare och varuplockare tillsammans med övriga roller i varuhuset. Du kommer att rapportera till Avdelningschef.

Kvalifikationer

Vad söker vi?

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel, tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning eller service, gärna inom detaljhandeln
  • Meriterande med utbildning inom makeup och/eller hudterapeut
  • Ett brinnande intresse för skönhet, makeup och hudvård
  • Stort kundfokus

Hur ser tjänsterna ut?

Tjänsterna varierar i omfattning och längd beroende på vilken skönhetsavdelning du arbetar på. Tjänsterna är tidsbegränsade anställningar på 20-30 h/v under juni-augusti, främst under juli månad. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger, kvällar och vardagar med varierande arbetstider mellan kl. 7.00-21.00.

Din ansökan:

Specificera i din ansökan vilket område inom skönhet du är intresserad av att jobba inom. Specificera även vilken/vilka månader i sommar du kan arbeta.

Hur ser rekryteringsprocessen ut?

Om du går vidare till nästa steg kommer du att få ett mail med inbjudan till en gruppintervju. Vid detta tillfälle kommer intervjuer att hållas och du kommer få mer information om tjänsten och om Åhléns. Detta ger dig chansen att berätta om dig själv och visa att du har vad som krävs för att bli en av våra stjärnsäljare under sommaren.

Skicka in din ansökan snarast, urval kommer att ske löpande.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

07-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis