Inaktiv platsannons

Trainee på Herravdelningen med sikte på att bli avdelningschef hos oss på Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 12 mars 2020
 • Stockholm
Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett vinnande team? Älskar du försäljning? Brinner du för att coacha andra? Motiveras du av högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Då är kanske rollen som Trainee hos oss rätt för dig!

Trainee på herravdelningen med sikte på att bli Avdelningschef

Rollen som Trainee hos oss på Åhléns City Stockholm innebär att du är säljare i grunden men kommer att få lära dig avdelningschefsrollen parallellt. Syftet är att du ska bli en av våra framtida ledare i vår snabbt växande organisation. Till Traineetjänsten söker vi nu dig som vill ha en möjlighet att utvecklas inom försäljning och i ditt ledarskap för att så småningom kunna axla rollen som avdelningschef (inom 8-10 mån). Du kommer få en bred introduktion till Åhléns och kunskap om olika avdelningar och områden inom vårt företag. Du kommer att få stort ansvar från dag ett och efter traineetjänsten är karriärmöjligheterna stora.

Din uppgift och ditt ansvar

Ditt ansvar är att coacha och utveckla våra säljare att bli lite bättre i den dagliga driften. Du tillsammans med avdelningschef på avdelningen ansvarar för att varje kund som besöker Åhléns möts av säljare som kan sina produkter och ger ett bemötande i världsklass varje dag. Med din entusiasmerande ledarstil coachar, engagerar och inspirerar du medarbetarna. Som Trainee är du en viktig förebild och en av nyckelpersonerna för den dagliga operativa driften i varuhuset.

 • Du ingår och samarbetar i ett team med fantastiska Säljare, Plockare, Teamleaders och VM.
 • Du rapporterar till din avdelningschef
 • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder
 • Inom ett år som Trainee kunna ta rollen som avdelningschef
Kvalifikationer

Till oss tar du med dig:

 • Flerårig arbetslivserfarenhet av försäljning, gärna inom detaljhandeln
 • Flerårig erfarenhet av att coacha andra i försäljning och kundmötet
 • Kunskap inom mode
 • Meriterande om du varit butikschef i en mindre butik inom detaljhandeln
 • Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom personal/ledarskap eller motsvarande
 • Meriterande med erfarenhet av personalansvar, schemaläggning och butiksledning

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga kompetenser och sociala färdigheter. För att lyckas i rollen krävs att du har ett stort intresse för detaljhandeln och brinner för människor, service och försäljning! Du har ett stort sälj- och resultatfokus och är en stjärna på försäljning. Du är van att arbeta i ett högt tempo och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du är driven, lösningsorienterad och känner dig trygg i en ledande roll. Du har en motiverande ledarstil där du får andra att växa och har lätt för att ge feedback på ett sätt som inspirerar och engagerar andra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (30 h/v kommer vara förlagda i drift och 8,25 h/v kommer du ha arbetsuppgifter utanför avdelningsschema) med inledande provanställning på 6 månader. Vi ser gärna att du kan börja hos i början av april.

Urval kan komma att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis