Inaktiv platsannons

Säljare deltid Sporten XXL Sisjön i Göteborg

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja
- Du älskar att vinna och hatar att förlora
- Du är lojal och ärlig
- Du är utåtriktad
- Du är nyfiken
- Du är motiverad och engagerad
- Du tycker om att ta ansvar
- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ibland är mer hektisk i en god arbetsmiljö.

Din uppgift är att göra vår gäst nöjd, genom ett bra bemötande och produktkunskap. Vi bjuder in tusentals av gäster till vårt varuhus varje vecka, det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och bli behandlad som gäst på XXL.

Våra varuhus är indelat i fem produktavdelningar, sport, skor, skidor & cykel, sportkläder och vildmark/jakt och i tillägg så har vi avdelningarna lager och kassa. Du jobbar främst på din egna avdelningen vilket innebär att du är specialist på din kategori och de produkter du säljer men självklart förekommer samarbete i varuhuset och vi arbetar över avdelningsgränserna dagligen. 

Som säljare på sport & hälsa ska du ha koll på golf, löpband, hälsokost, fotboll, ishockey, innebandy och mycket mer. Här vill vi att du har ett stort intresse för de största sporterna, resten kan vi lära dig på plats. Dokumenterad erfarenhet från branschen är en fördel, men inte ett absolut krav.

Län:
  • Västra Götaland
Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Skift

Sista ansökningsdag:

2020-03-15

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

XXL Sisjön, Göteborg

Adress:

Datavägen 1-19 43632 Askim

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis