Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör i Projekt i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Det handlar inte om bilar. Det handlar om människor.
Vårt mänskliga fokus är det som gör oss annorlunda från alla andra bilföretag, och det är det centrala i allt vi skapar. Om du vill vara med oss i vårt uppdrag att förenkla människors liv, erbjuder vi dig en chans att växa tillsammans med andra talangfulla människor som vill göra skillnad.

 

Vad erbjuder vi?
Organisationen Maintenance Engineer in project tillhör Plant Maintenance och består av ca 20 underhållsingenjörer i projekt fördelade mot A, B respektive C fabrik. Vi söker nu en ny medarbetare mot monteringsfabriken. Arbetsuppgiften är att arbeta med underhållsfrågor i utrustningsprojekt som leds av ME / Tooling.

 

Vad kommer du att utföra?
I din roll som Underhållsingenjör i projekt arbetar du med att säkerställa utrustningars driftsäkerhet genom att i tidiga projektfaser arbeta med funktionssäkert, underhållsmässighet och underhållssäkerhet. Du deltar även aktivt i en kontinuerlig dialog med underhållsingenjörer och tekniker i fabrikerna för att få med deras erfarenheter i projekten.

 

Du kommer även att arbeta med konceptlösningar i tidiga faser i utrustningsprojekt samt vara med i RFQ (Request for Quotation) uppbyggnad och utvärdering av utrustningsleverantörer.

 

En viktig del i din roll som underhållsingenjör är att utföra konstruktionsgranskningar, inspektioner och tester ur ett underhållsperspektiv liksom granskning och utvärdering av befintlig och nyinstallerad utrustning. I förekommande fall ingår också att leda och hålla samman nätverk för olika utrustningstyper. Andra uppgifter som ingår i ditt arbete är att bereda driftsäkerhetsupplägg för produktionsutrustningar, bestående av bland annat:

  • Reservdelsberedning
  • Underhållsplan för förebyggande underhåll.
  • Dokumentationsgranskning.
  • Bereda utbildningsupplägg och innehåll

 

Du och dina färdigheter
Vi lägger väldigt stor vikt vid dig som person och för att trivas i rollen anser du att ett gott samarbete är avgörande för att driva arbetet framåt. Du är tydlig i din kommunikation och har en god pedagogisk förmåga då kommunikation mot övriga gränssnitt, som bland annat Shop Engineering (SE) och Health & Safety är en stor del i ditt arbete.

 

Du värnar om ett motiverande arbetsklimat där du visar både respekt och tillit till dina kollegor och kunder. Du är analytisk, självgående och uppskattar ordning i dina administrativa uppgifter.

 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning alt. flerårig gymnasieutbildning inriktad mot teknik/underhåll. Du kan utrycka dig väl på både på svenska och engelska i tal och skrift samt har mycket god PC-vana inkl. Office-paket.

 

Det är även meriterande om du har följande:

  • Erfarenhet av att leda förbättringsprojekt mot produktionsutrustning.
  • Kunskaper/erfarenhet av underhållssystem.
  • Kunskaper/erfarenhet av TPM/VDM.

 

Nyfiken på att veta mer

Vi vill att du ansöker senast 12 mars – 2020 och ansökan sker via vårt rekryteringssystem, observera att ansökningar som inkommit via e-post inte kommer att behandlas vidare i processen.

 

För ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta, Niklas Östergren, Underhållsteknik chef VCT via telefonnummer: 072-391 54 05, eller via mail . För ytterligare information kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta, Rekryterare, David Thalin, på mail: . 

 

Facklig representant:

Björn Åkerström, Metall: 072-3717183

Vilka är vi?

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att ge människor frihet att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som förbättrar deras påverkan på världen och med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna skyddar vi dem, deras nära och kära samt människorna omkring dem.

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av vår arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Människorna på Volvo Cars är engagerade och vill göra skillnad i vår värld. Idag är vi ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att framhäva det bästa i varandra och att använda människans verkliga kraft. På Volvo Cars utformas din karriär runt dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential.  Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis