Inaktiv platsannons

Batterimontör till Pilot Plant Final Assembly i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vi skapar vår egen framtid och det gör du också.

På Volvo Cars har vi högt uppsatta mål när det gäller innovation, försäljning samt kundupplevelse och vi utvecklar ny teknik för att vara ledande inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering. Om du vill växa tillsammans med andra kunniga människor och skapa en ny framtid för bilindustrin, då har vi jobbet för dig.

 

Vad erbjuder vi
Pilot Plant är en "förseriefabrik" inom R&D som har som sin kärnverksamhet att bygga olika varianter av provobjekt. Här finns möjlighet att få ett spännande och utmanande jobb där du får ta del av framtidens bilteknik.

 

Final Assembly bygger Research & Development’s bilar/riggar/moduler i de olika utvecklingsfaserna.

 

Vi söker nu en Batterimontör till Final Assembly med goda kunskaper inom elektrifierade fordon och batterier. Övriga roller på gruppen är Team Leader, SPL (Sektionsprojektledare), Planering, Utrustningsansvarig, Bilmekaniker, Montör och Rulltestoperatör. I gruppen som arbetar med batterier är vi idag tre stycken medarbetare och arbetet är förlagd på dagtid med flex. 

 

Vi ser mångfald som en tillgång och tror att det på ett positivt sätt kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och ge oss en bredare kompetens- och värderingsbas.

 

Vad du kommer att arbeta med

Som montör för batteribyggnation ansvarar du för bygga batterimodulerna enligt specifikation och rätt kvalité samt hålla tidplanerna i de olika projektfaserna (X1, SM, VP, TT och PP). Du är även ansvarig för ditt område och skall självständigt kunna leda arbetet som sker inom området med allt vad det innebär.

 

Du kommer att kontinuerligt ha kontakt med beredare, konstruktörer och sektionsprojektledare för bl.a. felåterföring under byggnationerna och det förekommer även frågor kring batterimodulerna. Du har även i uppdrag att sköta om personlig och gemensam utrustning, samt hålla ordning och reda i de förvaringsutrymmen som gruppen använder sig av.

 

Du och dina färdigheter

Vi tror att du har Fordonsteknisk utbildning alt. El- energiprogrammet eller har liknande erfarenhet. Du behöver ha ett B-körkort och vi värdesätter erfarenhet samt utbildning med koppling till elektrifierade fordon. Du trivs i en utvecklande verksamhet och det är meriterande om du har tidigare erfarenheter och kunskaper inom montering och felsökning av batterier. 

 

Arbetet kräver goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skift samt goda generella IT-kunskaper. Har du kunskap/intresse av elektrifiering, batterier och fordon är det högt meriterande för denna roll.

 

Vem är du?

Vi lägger väldigt stor vikt vid dig som person. Som person anser du att ett gott samarbete är avgörande för att driva arbetet framåt. Du värnar om ett glädjefullt och motiverande arbetsklimat där du visar både respekt och tillit till dina kollegor.

 

Du är en person som är ordningsam, utåtriktad och strukturerad i ditt arbete. Du ser möjligheter och trivs med förändringar med ett stort fokus på kvalitet och ett genuint intresse av förbättringsarbete. Du har lätt för att kommunicera och har en god social förmåga och är drivande i ditt sätt att agera och handlar på ett strukturerat sätt. Du tar ansvar, får saker att hända och lägger alltid ett stort fokus avseende kvalitet, nöjd kund och leveransprecision, i allt du tar dig för.

 

Nyfiken på att veta mer

För ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta, Gruppchef, Bengt Larsson, på telefonnummer: 072 371 60 57 eller mail:   

 

För ytterligare information kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta, Rekryterare, David Thalin, på mail: .

 

Vi vill att du ansöker senast 29 mars – 2020 och att ansökan sker via vårt rekryteringssystem, observera att ansökningar som inkommit via e-post inte kommer att behandlas vidare i processen

 

Vilka är vi? 

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att ge människor frihet att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som förbättrar deras påverkan på världen och med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna skyddar vi dem, deras nära och kära samt människorna omkring dem. 

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av vår arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Människorna på Volvo Cars är engagerade och vill göra skillnad i vår värld. Idag är vi ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att framhäva det bästa i varandra och att använda människans verkliga kraft. På Volvo Cars utformas din karriär runt dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential.  Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering. 

Publicerad den

25-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis