Inaktiv platsannons

Junior Projektledare inom underhåll i Uppsala

Om tjänsten

Junior Projektledare inom underhåll Om jobbet

Kärnkraft är en nyckelspelare på energimarknaden. Inte minst för att vi har ett ständigt ökat elbehov i Sverige och globalt, utan också för att den har en hög leveranssäkerhet med låga koldioxidutsläpp. Vi på AFRY är stolta över att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till kärnkraftsbranschen i Sverige och Norden och nu har vi ett behov av att förstärka vår grupp med en projektledare med fokus på underhållsprojekt inom både anläggning och mekanik.

I din roll som projektledare för underhåll kommer du driva underhållsprojekt inom kärnkraftsbranschen. Detta är en roll för dig som har jobbat några år och vill ta mer ansvar inom en spännande bransch. Som AFRY-konsult inom detta område arbetar du i uppdrag med placering ute hos kund. Detta innebär rent praktiskt att resor till framförallt till Forsmark kommer att ingå som en naturlig del i arbetet.

Vem är du?

Vi har behov av att förstärka gruppen med en person som hunnit jobba i 1-4 år i uppdragsledar-, delprojektledar- eller projektledarroll. Du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har annan teknisk utbildning inom mekanik eller bygg. Därefter har du drivit projekt inom teknisk industri, gärna underhållsprojekt, samt med utgångspunkt från IPMA, PMI eller annan etablerad projektmetodik.

Att tidigare ha jobbat inom kärnkraft är såklart meriterande men vi och våra beställare ser även att erfarenheter från andra industrier eller anläggningar kan vara värdefull. Ett extra plus i kanten får du om du innan eller under din utbildning har skaffat dig praktisk erfarenhet av att arbeta i projekt eller drift på anläggningssidan och är van att befinna dig nära ”tekniken i praktiken”.

Som person är du en prestigelös och ödmjuk kollega som kan inge förtroende hos våra uppdragsgivare. Du är kommunikativ och en person som trivs med att vara AFRY-representant och som har en naturlig öppenhet och nyfikenhet för nya uppdrag. Som konsult är du flexibel och drivs av att göra det lilla extra för att hjälpa kunden.

För tjänsten krävs att du har körkort B då resor är en naturlig del av rollen. Då du både kommer ha nationella och internationella kontakter behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

För att få jobba inom kärnkraften krävs branschenliga säkerhetskontroller vilket samtliga av våra anställda konsulter måste genomgå inför anställning.

Vi erbjuder

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Många av våra medarbetare inom AFRY Energy Nuclear har jobbat där länge och uppskattar att det är bransch med stor erfarenhet av att ta emot konsulter och låta dem utvecklas långsiktigt hos dem i samråd med AFRY för att gradvis kunna ta på sig större och större projekt.

Som konsult på denna del har vi dessutom fördelen av att ha ledande personer med lång erfarenhet av både kärnkraftsbranschen och konsultrollen - vilket vi hoppas att du både värdesätter och ser fördelarna med.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis