Inaktiv platsannons

Driven Lönespecialist sökes till Actic i Solna

Om tjänsten

Är du en hungrig och driven Lönespecialist som dessutom har ett intresse av hälsa och friskvård? Då är du den vi söker!

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 180 anläggningar och över 230 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.    

Beskrivning av arbetsuppgifter 

HR/Löneavdelningen består idag av sju medarbetare som tillsammans arbetar med löne- och HR processerna. Löneavdelningen hanterar löner för ca 1900 löner per månad. 

Vi söker nu dig som brinner för området Lön, dessutom har ett genuint systemintresse. Du kommer själv att ansvara och utföra lönehantering för ca 600 anställda, supporta chefer i lönefrågor, tolkning av kollektivavtal, årsskifteshantering, semesterårsskifte, filöverföringar mellan våra system, kontoavstämning, reseräkning och utläggshantering, pensioner, förmånshantering samt HR administration och övriga uppgifter som hör till en löneavdelning. 

Du kommer att rapportera till Lönechef och vara en av fyra personer som arbetar med lön och viss HR-administration. Du kommer att arbeta på huvudkontoret som är centralt beläget i Solna Business Park med gångavstånd till ett av våra gym. Vi kommer under sommaren 2020 flytta till nya lokaler i Ulriksdal med gym i samma hus. 

Din bakgrund 

Du har ca 3-5 års erfarenhet av självständigt lönearbete från ax till limpa. En YH utbildning inom lön eller liknande dokumenterad yrkeserfarenhet. Erfarenhet av servicearbete och administrativt konsultativt arbete, du ska uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vana av att tolka kollektivavtal, supporta chefer, kontakt med myndigheter samt försäkringsbolag. Erfarenhet av lönehantering för större företag, outsourcing företag, eller erfarenhet av att arbeta i Flex lön samt schemasystemet TooEasy är meriterande.  

Som person vill vi att du är en doer, ansvarstagande, noggrann och driven. Du är förändringsbenägen, systemintresserad och främjar för effektivisering.  

I vårt team värdesätter vi Teamwork och ställer upp för varandra och har kul, vi söker därför en person som också trivs med att samarbeta. Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god självinsikt och vill ständigt utvecklas. Du är givetvis strukturerad och administrativt lagd. 

Vem är du 

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning! 

Urvalsprocessen sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Lönechef, Åsa Jones asa.jones@actic.se. Ansökning till tjänsten sker via länken i annonsen. 

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis