Inaktiv platsannons

Projektadministratör tekniska system i Solna

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektadministratör tekniska system. Vi vill ha din ansökan senast den 9 mars.

Som Projektadministratör tekniska system på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Arbetsuppgifter

Fyra spår Uppsala är ett av Trafikverkets stora program i Huvudstadsregionen. Ytterligare två spår och två nya stationer mellan Uppsala C och länsgränsen mot Stockholm ska byggas. Detta kommer att bli ett effektivt bidrag till regionens fortsatta expansion.

Programmet är nu i planläggningsskedet där i huvudsak arbetar med att ta fram järnvägsplaner som senare kommer att övergå i ett byggskede.

Vi söker nu en projektadministratör med inriktning tekniska system till vårt program som är placerat i Solna Business Park. Som projektadministratör tekniska system så är du ett viktigt stöd till projektorganisationen i administrativa uppgifter med tonvikt på digitala system såsom:

 • Underrättelsehantering i Lime-Pro
 • Dokument- och ritningshantering i Chaos, Projectwise och Batman
 • Dokumenthantering i projektportalen
Kvalifikationer

Vem är du?

För att lyckas i rollen som projektadministratör är du mån om att ge professionell service genom att du är lyhörd för din omvärld och bemöter andra med respekt. Du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du har god förmåga att planera och strukturera. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt. Du har god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat.

Vi söker dig som:

 • har gymnasieexamen med inriktning teknik eller naturvetenskap eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
 • har goda kunskaper något av följande system: Chaos eller Batman
 • har goda kunskaper i Officepaketet
 • har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl i svenska som på engelska.

Det är meriterande om du:

 • har erfarenhet av system såsom ProjectWise, Lime-Pro och Projektportalen.
 • har erfarenhet inom projektverksamhet
 • har erfarenhet av dokumenthanteringssystem
 • har kompetens inom Autocad
Övrig information

Tester kommer vara som en del av denna rekryteringsprocess.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-03-09

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis