Inaktiv platsannons

Befälhavare lindriven färja sommar 2020 Norrbotten i Luleå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Befälhavare lindriven färja sommar 2020 Norrbotten. Vi vill ha din ansökan senast den 20 mars.

Vill du arbeta som befälhavare lindriven färja i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi. Verksamheten drivs i bolagsliknande form, som en resultatenhet i verket. De 70 vägfärjorna genomför årligen 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Färjerederiet ligger i framkant med en tekniskt kvalificerad och digitaliserad arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Brinner du som vi för en säker och miljövänlig sjöfart? Är du en initiativtagande, öppen och kommunikativ person med hög grad av servicekänsla? Vi söker nu engagerad personal till våra gula vägfärjor - var med och gör Sverige närmare.

Just nu söker vi Befälhavare lindriven färja för sommartjänstgöring på två av våra färjeleder i distrikt Norrbotten.

I tjänsten ingår sedvanliga befälhavaruppgifter. Som befälhavare har du rapporteringsansvar vid bland annat eventuella tillbud, olyckor och andra avvikelser. Du ansvarar dessutom för att färjan är i sjövärdigt skick och är behörigt bemannad.
Våra lindrivna färjor har enmansbesättning vilket ställer höga krav på självständighet och initiativtagande. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter. Ombord på färjan är du dessutom vårt ansikte utåt och det förutsätter att du har en hög grad av servicekänsla.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har fartygsbefäl klass VIII, maskinist B-examen alternativt maskinbefäl klass VIII
  • har utbildning i passagerarsäkerhet (crowd management)
  • har giltig specialbehörighet i krishantering (CCM ) enligt STCW Manila
  • har giltigt läkarintyg för sjöfolk med däckstjänstgöring, lägst inre fart
  • talar och skriver svenska obehindrat

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av underhållssystem såsom AMOS
  • har erfarenhet av arbete på vägfärjor
  • har ADR-utbildning
  • har datorvana
  • har högre behörigheter/utbildning eller annan erfarenhet som vi bedömer relevant

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information

Intervjuer för dessa tjänster kommer att ske fortlöpande och vid följande tillfällen:

Härnösand 3 mars

Överkalix efter behov

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-03-20

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis