Inaktiv platsannons

Kommunikatör i Göteborg

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Kommunikatör. Vi vill ha din ansökan senast den 16 mars.

Som kommunikatör med fokus på sociala medier och arbete med digitala ytor på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Arbetsuppgifter

Har du ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt och göra samhällsnytta samtidigt som du är skicklig på att producera innehåll i digitala kanaler och har erfarenhet av att producera rörligt material. Då är den här tjänsten något för dig!

I den här tjänsten som kommunikatör kommer du framför allt att arbeta med innehåll i digitala kanaler, producera rörligt material, skriva texter och arbeta med strategiskt och operativt kommunikationsarbete. Du kommer tillhöra kommunikation i Väst men du arbetar åt Västlänken tillsammans med ett antal andra kollegor.

Som kommunikatör ansvarar du för hela kommunikationsprocessen, från analys och planering till genomförande och uppföljning. Du samordnar arbetet inom ditt ansvarsområde och med andra intressenter, så väl internt som externt. Uppdraget kan omfatta både strategiskt, taktiskt och operativt arbete, till exempel behovsanalys, kommunikationsplanering, rådgivning, budskapsutformning, kanalval, produktion, publicering och utvärdering. Du kommer att arbeta med att producera rörlig bild för sociala kanaler och digitala ytor.

 

Kvalifikationer

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har förmåga att ta initiativ och har lätt för att skapa nya relationer. Du ser det som självklart att samarbeta och genom dialog hitta lösningar utan att missa de långsiktiga strategierna eller helhetsperspektivet. Du har lätt för att lösa problem, är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du kan prioritera och snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Vi söker dig som har

  • erfarenhet av att producera rörligt material för digitala ytor
  • erfarenhet av att jobba med innehåll i digitala kanaler
  • flera års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete
  • högskoleutbildning 180p (120p) Medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig
  • mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift

Meriterande

  • god erfarenhet av att arbeta med webbpubliceringsverktyg
Övrig information

Det här är en visstidsanställning med start från den 20-03-01 till 21-06-10.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Det vi på Trafikverket gör har betydelse för människor och företag - varje dag, varje minut. Behovet av en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd, både externt och internt är stort. Vi har ansvar för hela kommunikationsprocessen, från de stora strategiska frågorna till den operativa vardagskommunikationen. Trafikverkets kommunikation är därför en viktig del i vårt arbete att göra Sverige närmare.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

 

 

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-03-16

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis