Inaktiv platsannons

Farmaceut till Vaxholm

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Vaxholm

Välkommen till vårt fina och nyrenoverade apotek i Vaxholm! Hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat gäng där vi har ett positivt och härligt arbetsklimat. För oss som arbetar här är det en självklarhet att vi hjälper och stöttar varandra i vardagen och delar erfarenheter och kompetens med varandra. Vi ligger bra och centralt placerat på gågatan i Vaxholm med fin utsikt över vattnet och även i närheten av vårdcentralen vilket gör att vi har ett ständigt kundflöde och rörelse på apoteket. Vi har en variation mellan recept- och egenvårdskunder vilket är roligt för oss som arbetar här då vi får en varierande vardag med olika typer av frågor. Nu söker vi en farmaceut till vårt härliga team där du får möjlighet att axla ansvaret som Läkemedelsansvarig!

Vi har öppet 09.00-18.00 på vardagar, 10.00-15.00 på lördagar och stängt på söndagar.

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte att kontakta oss!

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vaxholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vaxholm | Deltidsjobb