Inaktiv platsannons

Support- och driftskonsult till Umeå

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Umeå dig som har ett brinnande it-intresse i grunden och som vill utvecklas och växa in i rollen som support- och driftskonsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Rollen som support- och driftskonsult

I rollen som support- och driftskonsult på Atea är du en del i vårt leveransteam som ansvarar för att hjälpa kunderna i deras IT-miljö med leverans, drift, support och felsökning av server och klientlösningar. Tjänsten innebär stor variation och innehåller allt ifrån mer rutinbaserade arbetsuppgifter till konsultuppdrag av mer situationsanpassad karaktär. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Det finns stora möjligheter att inom rollen utvecklas och ta ansvar för funktion och utveckling av tjänster och leverans.

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas i rollen och trivas hos oss tror vi att din drivkraft och dina personliga egenskaper är avgörande. Du behöver ha ett stort IT-intresse och goda tekniska kunskaper. Du har relevant IT-utbildning alternativt tidigare erfarenhet av IT-relaterade uppgifter, gärna med inslag av support. Du är serviceinriktad och noggrann samt eftersträvar att uppnå mål och leverera hög kvalité. Din samarbetsförmåga är god och du är lyhörd och kommunikativ. Vid stressiga situationer behåller du lugnet och kan fokusera och prioritera. Vidare är du en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt, är en i teamet och aktivt identifierar och föreslår förbättringar. Du är också bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Rollen kräver gymnasieutbildning, flytande svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska samt B-körkort. Specifika kunskaper och erfarenheter inom administration av nätverk, server eller O365 ser vi som meriterande.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss blir du en del av ett väl fungerande lag där vi trivs på jobbet och jobbar tight tillsammans för att möta våra kunders behov och förväntningar. Vi ger mycket goda möjligheter till att utvecklas i rollen med stöd av erfarna kollegor i teamet, övriga kollegor i Umeå samt Atea som helhet. På Atea är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis