Inaktiv platsannons

Marknadskommunikatör till Atea i Stockholm

Om tjänsten

Är du en digital kommunikatör som kan ta ett av våra hetaste affärsområden till nästa nivå? Du kommer att arbeta inom ett framgångsrikt kommunikationsteam bestående av många specialistkollegor som alla driver sina egna områden.  

Du upprättar en kommunikationsplan för ditt eget område tillsammans med våra interna kunder som du sedan driver och avrapporterar löpande. Ditt ansvar blir att gå till marknaden med erbjudanden och kunskapsledande content som skapar intresse och konvertering. 

Du brinner för att jobba brett med olika kanaler. Du skriver texter för hemsidan, bereder mötesplatser tillsammans med vårt eventteam, samarbetar med vår social media manager för att driva trafik, utforskar mediekanaler för att uppnå engagemang och arbetar både strategiskt och praktiskt. 

Som person har du lätt att arbeta i team och brinner för modern marknadsföring med en naturlig fallenhet för det skrivna ordet. Du räds inte att testa nya grepp och är alltid nyfiken på resultatet. Du har gjort det här förut och kan påvisa flera projekt där du haft en central roll i framgångsrik kommunikation. Rollen kräver att du har dokumenterad erfarenhet av digital kommunikation och konvertering samt är flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du även har en relevant högskole-/universitetsutbildning.

Vill du bli en del av Atea?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Torbjörn Jonsson, Marknadschef via . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis