Inaktiv platsannons

Kompetensutvecklare Digitalt Lärande till huvudkontoret i Stockholm

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Kompetensutvecklare Digitalt Lärande.

Om rollen
Fokus för rollen kommer att vara att vidareutveckla vårt digitala lärande till en ännu mer modern, kreativ och verksamhetsanpassad metodik i syfte att förse Systembolagets medarbetare med adekvat utbildning för att vi ska fortsätta vara omtänksamma, kunniga, inspirerande och leverera imponerande kundmöten. Rollen innebär att du ansvarar för att producera och tillgängliggöra lärande digitalt på ett modernt och användarvänligt sätt. Du arbetar nära verksamheten och leder produktionsprojekt med representanter från olika sakområden och andra kompetensutvecklare.

Om dig

Du har kompetens inom digital pedagogik samt bidragit till en utveckling av digitalt lärande. Du hanterar produktionsverktyg för e-lärande och metodik såsom exempelvis mikrolärande, blended learning eller interaktivt lärande i olika former.

Du har en positiv inställning till din omgivning och utstrålar omtanke om dig själv och andra. Din förmåga att skapa arbetsglädje värderar vi högt! Detsamma gäller din kommunikativa förmåga och ditt sätt att skapa relationer med andra människor. Utmärkande är din nyfikenhet och engagemang som driver ditt arbete till ständiga förbättringar.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

24-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis