Inaktiv platsannons

Butikschef till Borås

Om tjänsten

Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? 
Vi söker nu en butikschef till Allégatan i Borås. Din prioriterade arbetsuppgift kommer att vara att leverera ett kundmöte som imponerar och suverän service till alla i Sverige, via dina medarbetares prestationer – Alltid, varje dag! I ditt uppdrag ingår att ta ansvar för kundens upplevelse av hela Systembolaget och hjälpa dina kollegor att bli framgångsrika. Butiken har 9 medarbetare.

Om rollen
Du ansvarar för att leda butikens medarbetare och du deltar i den dagliga driften.  Du skapar förutsättningar för dig och dina medarbetare så att ni kan leverera imponerande kundmöten. Du säkerställer en ansvarsfull försäljning utifrån Systembolagets uppdrag och är ansvarig för det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du planerar, utvärderar och följer upp verksamheten. Till hjälp har du butikens ledningsgrupp.

Du möter våra kunder både i kassan och som kundvärd i butiken. Som butikschef ansvarar du för att utveckla dina medarbetare och butiken utifrån uppsatta mål samt att bidra till Systembolagets utveckling.

Om dig
Som ledare tar du tydligt ansvar för din egen prestation, utveckling och energi. Du är serviceinriktad, engagerad och flexibel. Du har både erfarenhet av och intresse för service. Du har ledarerfarenhet sedan tidigare och har förmåga att skapa god stämning och gemenskap. En av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Du har förmågan att se och tillvarata dina medarbetares styrkor och potential. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till människor du möter. Du är tydlig i din kommunikation och att du har ett coachande ledarskap.

Du har kunskap och vana av att jobba med utveckling och ekonomisk uppföljning, du är mål- och resultatorienterad. Du finner glädje i att jobba i den dagliga driften tillsammans med dina medarbetare. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt. Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik.

Om din utveckling hos oss  
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)