Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Stockholm

Om tjänsten

Om jobbet

Tyresökontoret är en del av Stockholm Syd med ca 90 medarbetare fördelat på åtta kontor. Kontoret ligger bredvid Tyresö Centrum som ligger endast 15 minuter från Gullmarsplan. Till Gullmarsplan är det ca 8-9 minuter med gröna tunnelbana linjen från T-centralen. Vi vill vara marknadsledare på orten, fortsätta bygga upp samarbetet med fastighetsbyrån och vara den självklara banken när kunderna vill göra affärer! Vill du vara med på vår resa?

Dina ansvarsområden
  • Hjälpa kunderna till bättre och tryggare privatekonomi, detta gör du genom att hjälpa kunderna inom finansiering, försäkring, spara, pension.
  • Aktivt fylla din kalender med bokningar genom olika aktiviteter, både bankens aktiviteter och egna.
  • Samarbeta med Fastighetsbyrån i syfte att attrahera nya kunder.
  • Ordning & Reda på affärerna genom att följa dokumentationskraven.
Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du är lyhörd och lösningsorienterad och brinner för att ge kunderna den bästa servicen och överträffa deras förväntningar.
Att jobba i team och att vi hjälps åt på kontoret är en förutsättning för att lyckas i din roll.
Det är viktigt att du är engagerad, ansvarstagande och brinner för kundmötet. Det är också viktigt att du ser till kundens hela affär hos oss och att du arbetar med merförsäljning, kundservice och kundupplevelse. Du är med att stöttar kunderna rätt och guidar de mot våra digitala kanaler.
Jag lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är en utåtriktad person, har sälj-och initiativförmågan samt en stark egen drivkraft. Du är målinriktad och arbetar aktivt med såväl dina egna som kontorets mål. Du delar bankens värderingar som återspeglas i vardagen på kontoret.

Formella krav i rollen är Swedseclicens och bolånelicens.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare på kontor.
  • Kundrådgivare på kundcenter.
Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utvecklig och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med mig? - Raffi Der Sarkissian

Efter nästan 20 år som rådgivare på Swedbank kommer du få en kollega som förstår din vardag och jag kommer göra allt för att skapa förutsättningar för att du ska kunna utföra ditt jobb på bästa möjliga sätt. Jag kommer att ställa tydliga krav och verka för att nå dessa tillsammans. Jag har en arbetsfilosofi som består av 3 saker, i första hand medarbetarnöjdhet som leder till kundnöjdhet som leder till affärer. Välkommen med din ansökan eller ring gärna om du har frågor eller funderingar!

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – en kollega om jobbet!Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

 

 

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis