Inaktiv platsannons

P4 Dalarna söker praktikanter i Falun

Om tjänsten

Är du en relationsskapande journaliststudent som gillar Dalarna?

Vill du ha möjlighet att prova på många olika roller som finns på en P4 kanal så är du välkommen till P4 Dalarna.

Vi söker en eller två praktikanter för hösten 2020 som är nyfiken och orädd och som kan bidra med nya erfarenheter, annorlunda vinklingar och perspektiv och som brinner för lokaljournalistik. Du får gärna ha koppling till Dalarna men det är inget krav. 

Vi på P4 Dalarna är unika utifrån vår lokala kännedom. Det är vi som är först på plats och direktsänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Vi agerar och sänder direkt – alltid med människorna som utgångspunkt och medskapande av innehållet. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Här skapar vi en mångfald av perspektiv och är först med det lokala

På P4 Dalarna är det våra lyssnare som står i centrum. Vi sänder radio om det viktigaste som händer, det roligaste som händer och kanske också det tokigaste som händer.

Som praktikant på P4 dalarna kommer du att få vara en del av vår vardag på redaktionen och prova på alla delar som hör till en radioproduktion.

Eftersom vårt bevakningsområde är hela Dalarna behöver du har körkort. 

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falun | Internship

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis