Inaktiv platsannons

Administratör Dryckesteknik - Sommarvikariat i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Dryckesteknik är den avdelning inom Spendrups Bryggeri AB som utför installationer, reparationer och service av Spendrups dryckesanläggningar och flaskkylar hos våra restaurangkunder. Vårt uppdrag är att säkerställa en god kvalité och bästa dryckesupplevelse för kunden. Dryckesteknik har totalt ca 60 anställda varav ett 40-tal personer är servicetekniker. För att administrera och planera kundernas servicebeställningar finns en servicegrupp samt tillhörande verkstad och lager.

Administrationen på Dryckesteknik tar emot felanmälningar ifrån kunder och fördelar serviceorder till tekniker. Vi sköter också uppgifter såsom uppföljning av teknikernas rapportering, fakturering, samt ger administrativ support till kunder, tekniker och säljare. Vi använder oss av affärssystemet M3 och teknikernas rapporteringssystem, Fältserviceappen.

Till adminteamet, Helpdesk, söker vi nu en Administratör. Arbetstiderna är mellan 08:00-17:00 och du blir placerad på huvudkontoret i Vårby och du rapporterar till Administrativ chef Dryckesteknik.

Kravprofil 

  • gymnasieutbildning
  • god datorvana samt goda kunskaper i Office.

Personliga egenskaper

Du är en person som gillar och klarar av ett högt tempo utan att förlora lugnet, du kan jobba fokuserat trots många ärenden och du behåller servicekänslan i alla lägen. Telefonvana är centralt då våra kunder kontaktar oss främst per telefon.

Företaget och avdelningen präglas av en öppen och glad stämning så det är viktigt att du tycker om att ha ett socialt utbyte och nära samarbete med dina kollegor.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 1 April 2020 
Tillträdesdag: Våren/Sommaren 2020 
Varaktighet/arbetstid: Sommarvikariat/Heltid
Placeringsort: Vårby, Stockholm

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis