Inaktiv platsannons

Butikssäljare extra vid behov och sommarjobb i Kiruna

På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och vi tror att du kommer att tycka att det känns meningsfullt att göra våra kunders liv enklare.

Om tjänsten

 

 

 

Gå från extrajobb till drömjobb hos oss!

Är du vår nya stjärna?

 

Vi erbjuder dig ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär!

Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

 

Vi söker dig som vill arbeta hos oss på våra stationer i Kiruna.

Brinner du för försäljning, roliga kundmöten och att jobba i härliga team - då  tror vi att du är vår nya stjärna! 

 

Tjänsten innebär att du börjar din upplärning under våren och får arbeta mer under sommaren. Efter sommaren fortsätter din anställning som extra vid behov!

 

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!
På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna med en sak gemensamt: Kunden är alltid i fokus!

Är du motiverad, utåtriktad och omtänksam - då kan vi lära dig resten! Många går från extrajobb till drömjobb hos oss, det finns även goda karriärmöjligheter på andra stationer.

 

Du behöver ha B-körkort för manuell bil.

 

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din!

 

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in

 Ansök senast: 23 mars 2020, urval sker löpande! 
 

Vid frågor kontakta våra Store managers i Kiruna: Josefin (Södra) på tel. 0980 - 148 88 eller Ylva (Norra) på tel. 0980 - 143 65 

 

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss. 
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.

 

* Interna Circle K-kandidater kan söka antingen via ansökningsknappen, eller genom direktkontakt med Store Manager (mail eller telefon) för att ansöka på referenser utan CV.

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis