Inaktiv platsannons

Originalare - Coop Sverige i Solna Solna

Om tjänsten

Coop är på en spännande och minst sagt utvecklande resa, och vi söker nu en duktig originalare till vår inhousebyrå.

Som originalare hos oss har du en central och viktig roll när det kommer till hur vi ser ut och upplevs i vår externa kommunikation.

Du arbetar med att färdigställa original och tryckfärdigt material till DR, annonser, butiksaffischer, skyltar och andra trycksaker. En viss del av digitalt material produceras också. Oavsett kanal har du ansvar för att bevaka att vår Varumärkesmanual med tillhörande grafiska riktlinjer följs till punkt och pricka. I ditt dagliga arbete ingår löpande och tät kontakt med de olika konceptens uppdragsgivare, och ett nära samarbete med kreatörer och produktionsledare.

Art directors, copywriters, produktionsledare och CD/ateljéchef (och förstås våra andra originalare) blir dina närmaste kollegor – och eftersom alla som finns här är både erfarna och duktiga, kommer du att ha stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med sex månaders provanställning.

I din ansökan efterfrågar vi utöver CV och personligt brev även arbetsprover som du kan lägga in under Övriga dokument i nästa steg.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis