Inaktiv platsannons

Säljare Coop Lessebo i Lessebo Lessebo

Om tjänsten

Coop Lessebo är en uppskattad butik med ett centralt läge i centrum. Öppettiderna 7-22 alla dagar ger en god tillgänglighet för våra kunder.

Vi söker nu dig som vill arbeta som Säljare i vår butik. Tjänsten är en tillsvidareanställning (som kan inledas med en provanställning) på 20 h/v med start 1 april eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande, kl. 6.45-22.15, måndag till söndag.

Du som söker är en pigg och levnadsglad person med ett stort engagemang och ett kundbemötande utöver det vanliga samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har passion för mat, matlagning och kundmöten, och ett genuint intresse för service och försäljning.

Kassavana och/eller erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik är meriterande.

Som säljare ingår du i butikens arbetsrotation. Detta innebär ett omväxlande och lärorikt arbete, där du kommer att vara del av en mycket positiv arbetsgemenskap.

Har du frågor, kontakta butikschef Jan Karlsson via mail jan.karlsson@kfgota.se

Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsterna kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan digitalt via vårt rekryteringsverktyg, pappersansökningar eller via mail undanbedes!

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lessebo Lessebo
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis