Inaktiv platsannons

Coop Ålidhem i Umeå - Vice Butikschef vikariat i Umeå Umeå

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för service och handel! Du har erfarenhet av ledarskap och vill utvecklas vidare tillsammans med oss. Tjänsten är ett vikariat på heltid och tillträde enligt övernskommelse.

Som vice butikschef har du i samråd med butikschef ansvar för att den dagliga driften fungerar optimalt. Du bidrar till att vi säljer med lönsamhet och har ett positivt arbetsklimat. Vid butikschefens frånvaro är du ansvarig på plats!

Som vice butikschef krävs att du trivs med ett tempofyllt arbete. Du ser mycket arbete på begränsad tid som en utmaning. Du har förmåga att med egna initiativ utveckla och förbättra butiken. Vi tror att du som passar för tjänsten har vana och gärna utbildning inom branschen.

Visste du att vi har 80 butiker? Lyckas du väl med ditt uppdrag finns alltså mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder.

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Butikschef Robert Lundgren 090-70 42 41

Facklig kontakt

Ingela Lundgren 090-70 42 40

Besök vår hemsida för mer information om Coop Nord.

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis