Inaktiv platsannons

Säljsupport Coop Mitt Servicekontor Gävle i Gävle Gävle

Om tjänsten

Coop Mitt står inför en expansiv fas och letar nu efter en till medarbetare till vår säljsupport. Är du intresserad av försäljning och nyfiken på att utvecklas i ett växande bolag? Är du en noggrann person som trivs i en administrativ och koordinerande roll? Då kan du vara den vi söker!

Coop Mitt omsätter 3.1 miljarder per år, är arbetsgivare till ca 1400 st personer och driver 64 butiker runt i Mellansverige. På Servicekontoret i Gävle är vi 30 personer och du kommer att arbeta på Coop Mitt’s drift- & försäljningsavdelning och tillhöra säljsupporten.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av livsmedel och försäljning. Du är affärsmässig med mycket god förmåga att genomföra och skapa resultat. För att lyckas i rollen behöver du bred bakgrund inom butik och har gärna arbetat några år som butikschef inom livsmedel. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel, god IT-förståelse och erfarenhet av att arbeta i olika digitala system.

Som person är du driven och uthållig, kan bygga förtroende genom relationer och skapa resultat med en positiv försäljningsutveckling. Du är duktig på rutiner och effektiv drift. Våra arbetssätt stöttas av digitala lösningar och plattformar, ser gärna att detta inte är hinder för dig. Du kännetecknas av att du är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser samt har ett starkt sinne för affärer.

Arbetsuppgifter:
Som säljsupport är din huvudsakliga roll att finnas tillgänglig för Coop Mitt’s 64 butiker, hantera övrig administration samt att vara en stödfunktion till säljavdelningen, butikschefer och regionchefer. Rollen omfattas huvudsakligen av följande arbetsuppgifter: Hantera inkommande epost och samtal, vara delaktig i projekt och hantering av supportfrågor samt övrig administration.

Coop Mitt erbjuder dig en spännande och stimulerande tjänst i en verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde efter ök. Tillsättning av tjänsten kan ske under rekryteringsprocessen, då intervjuer sker löpande.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis