Inaktiv platsannons

2 st Vikarierande butikssäljare till Coop Bråten 19 tim/v i Karlskoga Karlskoga

Om tjänsten

Vi på Coop Bråten i Karlskoga söker en 2 st vikarierande butikssäljare på 19 tim/v som är positiv och inspireras av matglädje.

Vi söker dig som är social, kreativ och noggrann och kommer gärna med förslag och idéer samt har lätt för att arbeta i team. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv. Vi ser gärna att du har erfarenhet från butik och livsmedel.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet.

Din roll som butikssäljare är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Som butikssäljare arbetar du med alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i butiken, som t ex varuplock, kassa, spel m m. I tjänsten ingår såväl kvälls- som helgarbete.

Tjänsterna är 2 st vikariat och sysselsättningsgraden är 19tim/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskoga Karlskoga
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis