Inaktiv platsannons

Sommarvikarier Coop Enen i Sandviken Sandviken

Om tjänsten

Är du en glad och positiv person som brinner för mötet med kunden, då kan du vara den vi söker.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Coop Mitts 66 butiker ännu bättre!

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer arbeta med allt ifrån kassaarbete till kolonial- och färskvarupåfyllning. Du ska bidra till att kunden alltid möts av en fräsch och välfylld butik och ett bemötande i absolut toppklass.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande. Arbetstider på helger och kvällar förekommer.

Tjänsterna är sommarvikarier med stor möjlighet till vidare anställning. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sandviken Sandviken
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis