Inaktiv platsannons

Butikssäljare Coop Dr Bex Gata i Göteborg Göteborg

Om tjänsten

Vi Söker nu en vikarie som är positiv, pigg och matglad till vår butik!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar. Du ska ha ett rappt steg, ett stort leende, gilla att ta i, ett toppmöte med kunden och ett plus är att du älskar att laga mat och ser utmaningen i att lära dig nya saker.

Du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet. Tillsammans med dina kollegor på Coop levererar du en högklassig butik som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara på butikens alla avdelningar så som varuplock, kassa, göra beställningar samt back off. Arbetstider på kvällar och helger förekommer.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet från livsmedelsbutik är meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på 25 tim/vecka med tillträde 1 april till 31 december 2020. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis